Električni kamini

/Električni kamini
 • električni kamin električni kamin
  Edinstveni ovalni električni kamin Opti-Virtual 360 s prelepim vzorcem izdelan z laserskim izrezom. Opti-Virtual 360 ni samo kamin, ampak prečudovit dekorativni element v vašem domu. Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in ga je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • električni kamin
  Ta čudovit električni kamin je prava paša za oči, za vašo dnevno sobo. Ob njem lahko iz obeh strani uživate ob pogledu na električni 3D ogenj, saj se lahko uporabi tudi kot razdelilnik prostora. Ob namestitvi hrbtišča pa ga preprosto postavite ob steno. Res je nekaj posebnega. Na kamin lahko postavite tudi srebrno cev (služi le optičnemu namenu), ki daje imitacijo dimnika. Glede na svojo velikost je idealen tudi za velike prostore v barih, restavracijah...
 • Električni kamin Boxx Električni kamin Boxx
  Električni kamin Boxx je čudovit razdelilnik prostora in tako lahko občudujete plamen iz dveh strani.Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima.Kaminski vložek OMC600LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • Električni kamin Boxx Električni kamin Boxx
  Električni kamin Boxx v imitaciji oreha je čudovit razdelilnik prostora in tako lahko občudujete plamen iz dveh strani.Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima.Kaminski vložek OMC600LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • Električni kamin Cadiz ima ravne linije in preprosto obliko, ki se prilega v vsak ambient.
 • Električni kotni kamin Cadiz Corner električni kamin
  Kotni električni kamin Cadiz Corner je idealna rešitev tudi za manjše prostore, saj ga lahko postavite v vsak kot.
 • Kotni električni kamin Kos
  Kotni električni kamin Kos Corner je idealna rešitev tudi za manjše prostore, saj ga lahko postavite v vsak kot. Eleganten videz poudari ohišje iz fozilnega poliranega kamna v kremno beli.
 • Električni kamin Cavalli
  Električni kamin Cavalli navdušuje s svojo preprosto eleganco. Ohišje je iz lakiranega MDF-a v beli barvi, ter tako s tridimenzionalnim plamenom ustvarja prijetno atmosfero.Kamin je opremljen  z Opti-myst 3D plamenom in grelcem. Učinek plamena in ogrevanja lahko neodvisno vključite in izključite preko daljinskega upravljalnika z zmogljivostjo ogrevanja  1000 / 2.000 W. Tako se lahko uporabi kot prehodni ogrevalni sistem v hladnih mesecih.
 • Električni kamin Kos prinaša domačnost v vaš bivalni prostor. Eleganten videz povdari ohišje iz MDF ali fozilnega kamna.
 • Ukrivljen dizajn električnega kamina Kreta je povsem prepričljiv in naredi prekrasen izgled vašega ambienta.
 • Električni kamin Kreta Mini (je manjša različica kamina Kreta), ki ga lahko zaradi čistih linij in tankega dizajna elegantno integrirate v vsak bivalen prostor. Dizajn kamina Kreta Mini je povsem prepričljiv in naredi prekrasen izgled vašega ambienta.
 • električni kamin lasize električni kamin
  Električni kamin Lasize ni samo romantičen kamin je tudi čarobni del ambienta, ki pritegne poglede tudi brez ognja, kot prava mojstrovina notranje opreme.Zaradi svojih štirih koles lahko Lasize hitro premaknete iz enega kraja na drugi in se zato lahko uporabi na različnih mestih v stanovanju. Ob imitaciji ognju lahko uživate na obeh straneh kamina, saj nima zadnje stene, ki bi preprečevala pogled. Zaradi tega se lahko Lasize uporablja tudi kot razdelilnik prostora.