Vgradni kamini

/Vgradni kamini
 • Opti V

  Opti V (2)

 • Optiflame

  Optiflame (7)

 • OptiMyst

  OptiMyst (16)

 • Revillusion

  Revillusion (3)

 • Vgradni ali stenski električni kamin Castello Vgradni ali stenski električni kamin Castello
  Stenski ali vgradni kamin Castello 70 3D daje videz resničnega 3D plamena. Castello se lahko uporablja kot dekorativen kamin in kot dodaten vir ogrevanja.Električni plamen daje iluzijo pravega odprtega kamina, vendar brez njegovih pomanjkljivosti.Castello 70 je zaradi uporabe najnovejše LED tehnike zelo energijsko učinkovit in je dopolnjen z dodatno zmogljivostjo ogrevanja 600 in 1200 W. Kamin Castello 70 ne potrebuje vzdrževanja in ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ta način prikazala plamena daje zelo dobro tridimenzionalno sliko in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo.Možno je nastavljati plamen in žarenje drv, tako da svetloba močnejša ali šibkejša. Obdan je z neodsevnim steklom, zaradi česar je podoben plinskemu ognju.Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, lahko pa ga upravljate tudi z aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti na pametni telefon (IOS in Android).
 • električni vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek Juneau je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst in LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv.Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico.Kaminski vložek Juneau delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • kaminski električni vložek L
  Kaminski vložek Juneau je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst.Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico.Kaminski vložek L delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • kaminski vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek Juneau XL je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst in LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv.Kaminski vložek Juneau XL delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico.
 • kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC1000L je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst, LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.Kaminski vložek OMC1000L delujejo na osnovi destilirane vode. Z dvema rezervoarja po 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC100L lahko priključite tudi na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja.Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.
 • kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC1000M je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.Kaminski vložek OMC1000M delujejo na osnovi filtrirane vode. Z dvema rezervoarja po 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC1000M lahko priključite na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja.Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • kaminski vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC400LL je revolucionarni model najnovejših električnih kaminskih vložkov, ki dajejo iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst.Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima – resnično mistično!Kaminski vložek OMC400LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • električni kamin kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC500L je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst, LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.
 • Električni vložek 250
  Kaminski vložek 250 je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.Kaminski vložek 250 delujejo na osnovi filtrirane vode. Z 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima.
 • kaminski vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC500M je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.Kaminski vložek OMC500M delujejo na osnovi filtrirane vode. Z 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC500M lahko priključite na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja.Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • električni vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC600LL je revolucionarni model najnovejših električnih kaminskih vložkov, ki dajejo iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst.Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima.Kaminski vložek OMC600LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • kaminski vložek Kaminski vložek
  Kaminski vložek Silverton je idealen model, če želite vaš obstoječi klasičen kamin na drva spremeniti v sodoben kamin brez saj in dima. Silverton daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst, LED diode integrirane v umetnih drvih pa pričarajo naravni efekt žarenja drv. Delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,3 litra destilirane vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima.Sivlerton ima dve stopnji vklopa: na stopnji 1 je vključeno žarenje drv, na stopnji 2 je ustvarjen 3D ogenj in dim z žarjenjem drv.