Kako vam lahko prijeten in celovito opremljen ambient pomaga do zadovoljnih rednih gostov?
ŽELIM VEČ INFORMACIJ:
IZBOLJŠAJTE IZKUŠNJO GOSTA Z ENIM KLJUČNIM ELEMENTOM?
Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z zadovoljstvom strank v gostinski (Horeca) dejavnosti so ugotovili, da obstaja veliko dejavnikov, ki poleg kakovosti hrane vplivajo na izkušnjo stranke, medtem ko obedujejo, pa naj bo to v kavarni, restavraciji, gostilni ali baru.
Ustvarjanje pravega razpoloženja ali vzdušja, igra pomembno vlogo pri zadovoljstvu, kot tudi pri ohranitvi strank. Eden najpomembnejših dejavnikov pri ustvarjanju le tega pa je element ognja.
Zato je kamin tako pomemben dodatek vsake restavracije, saj se uporablja tudi kot dekorativni element, ki pritegne ljudi.
GLAVNE PREDNOSTI ELEKTRIČNIH KAMINOV:
Ne potrebujejo nobenega vzdrževanja,
So 100 % učinkoviti,
Nizki stroški uporabe, delujejo za manj kot 1 cent na dan,
Ne potrebujejo zahtevnih posegov, kot je izgradnja dimnika ali odvoda plinov,
Ni potrebnega nalaganja drv, čiščenja pepela in saj,
Ne obremenjujejo okolja,
Izpolnjujejo najstrožje gradbene predpise,
100% varni, brez vročih površin, nobene odgovornosti,
Namesti se ga lahko kjerkoli …
ZAUPALI SO NAM TUDI ŽE