• Električni stenski kamin Trivero 180 je široko zasnovan kamin, širina 1,80 m. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika.Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Električni kamin Astro v 4 velikostih vam omogoča, da prostor napolnite z barvami, ki jih imate radi. Prinesite svoj osebni slog kaminu tako, da prilagodite barve treh ločenih con: plamen, žareča tla in osvetlitev drv. Smolasti hlodi in živi kristali prinašajo najbolj spektakularen videz ognju.Astro predstavlja vgrajen električni sistem toplotnega pretoka. Nastavite stopnjo ogrevanja in uživajte v učinkovitem toplem ambientu brez izpušnih plinov. Prevzemite popoln nadzor nad kaminom z intuitivno in minimalistično daljinsko in brezžično stensko ploščo.Astro lahko namestite na 4 načine:
  • kot stenski element,
  • samostoječi,
  • delno vgrajen v steno,
  • popolno vgrajen v steno.
  Astro se lahko uporablja kot dekorativen kamin ali kot dodaten vir ogrevanja z izredno močnim grelcem moči 3000W.
 • Stenski ali vgradni kamin Castello 70 3D daje videz resničnega 3D plamena. Castello se lahko uporablja kot dekorativen kamin in kot dodaten vir ogrevanja.Električni plamen daje iluzijo pravega odprtega kamina, vendar brez njegovih pomanjkljivosti.Castello 70 je zaradi uporabe najnovejše LED tehnike zelo energijsko učinkovit in je dopolnjen z dodatno zmogljivostjo ogrevanja 600 in 1200 W. Kamin Castello 70 ne potrebuje vzdrževanja in ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ta način prikazala plamena daje zelo dobro tridimenzionalno sliko in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo.Možno je nastavljati plamen in žarenje drv, tako da svetloba močnejša ali šibkejša. Obdan je z neodsevnim steklom, zaradi česar je podoben plinskemu ognju.Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, lahko pa ga upravljate tudi z aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti na pametni telefon (IOS in Android).
 • Električni stenski kamin Trivero 130 je široko zasnovan kamin. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika.Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Toluca Deluxe je sodoben stenski električni kamin z vgrajenim zvočnikom Bluetooth. Uživate lahko  v zvoku prasketanja ognja ali izberete svojo lastno glasbo.Toluca ustvari osupljiv ambient  - tako, da združi realistične, barvno spreminjajoče se Optiflame efekte in ujemajočo se barvno ozadje.Optiflame je najbolj priljubljen električni efekt plamena in ga lahko najdemo v širokem izboru naših kaminov. To je edinstvena, patentirana tehnologija za ustvarjanje realističnega plamena iz električnega vira.Dno kurišča lahko napolnite s prozornimi akrilnimi diamanti in izbirate med štirimi barvami žarenja (LED svetilo), ki ga lahko s pritiskom na gumb spremenite v rdečo, oranžno, modro ali zeleno barvo ali pa preprosto nastavite tako, da se samodejno spreminja.Za  hladne večere lahko vključite močan 2kW toplotni grelec, ki ga je mogoče regulirati tudi s termostatom.
 • Stenski električni kamin Disegno 90 je elegantni dodatek vsakemu prostoru. Pogled iz treh strani daje iluzijo pravega odprtega kamina, vendar brez njegovih pomanjkljivosti.V črni ali beli barvi.Disegno je zaradi uporabe najnovejše LED tehnike zelo energijsko učinkovit. Kamin Disegno ne potrebuje vzdrževanja in ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ta način prikazala plamena daje zelo dobro tridimenzionalno sliko in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo.Disegno se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Stenski električni kamin Disegno 120 je elegantni dodatek vsakemu prostoru. Pogled iz treh strani daje iluzijo pravega odprtega kamina, vendar brez njegovih pomanjkljivosti.V beli barvi.Disegno je zaradi uporabe najnovejše LED tehnike zelo energijsko učinkovit. Kamin Disegno ne potrebuje vzdrževanja in ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ta način prikazala plamena daje zelo dobro tridimenzionalno sliko in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo.Disegno se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Električni kamin Sierra je elegantni dodatek vsakemu prostoru. Vsestranskost kamina, ki omogoča različne namestitve: montirate ga lahko na steno ali postavite kot samostoječo enoto na regal ali pa preprosto vgradite v steno.Kamin omogoča različne prikaze plamena: s drvi, s akrilnimi kamenčki ali s belimi kamenčki, ter s spremembo barve plamena. Ustvarite prijeten ambient samo s pritiskom na gumb.
  • Kamin je dobavljiv v treh dimenzijah: dolžina 1200mm, 1500 mm ali 1800 mm.
  • Kamin vključuje prasketajoči zvočni učinek (integrirana audio enota za prasketanje), tako lahko uživate v še popolnejši izkušnji z zvokom naravnega ognja
  • Povežite ga lahko s pametnim telefonom preko Bluetooth s Tuya aplikacijo.
  Sierra se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1600 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Električni kamin Verdi pričara prijetno vzdušje z svojim brezčasnim dizajnom. Sedaj tudi v črni barvi. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom, ki ni zaprt s steklom in tako pričara pristnost imitacije ognja in dima.
  • Sodoben skandinavski dizajn, visok skoraj 150 cm,
  • Belo ali črno ovalno ohišje z visokim sijajem,
  • S predalom za shranjevanje polen.
 • Električni kamin Ravel s svojo karizmo pričara prijeten ambient. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom, ki ni zaprt s steklom in tako pričara pristnost imitacije ognja in dima.
 • Električni kamin Misty je okolju prijazen kamin na vodno paro, opremljen s tehnologijo Optimyst. Ponuja varno alternativo tradicionalnim kaminom, saj z uporabo vodne pare in Active LED ustvarja očarljiv učinek plamena. Ta inovativna oblika zagotavlja toplo vzdušje brez dima ali pepela.Elegantna zasnova električnega kamin Misty omogoča preprosto namestitev na steno ali kot samostoječa namestitev, zaradi česar je vsestranski dodatek k vsaki notranjosti.
  • Dizajn, končna obdelava in videz Premium kakovosti.
  • Enostavno polnjenje rezervoarja za vodo, ki ponuja pribl. 8-10 ur delovanja.
  • Uživajte v ambientu plamenov  čez vse leto.
   
 • Električni kamin Fyr so navdihnili svetovno znani skandinavski svetilniki. Robustni kamin je narejen iz  pristnih materialov s čistimi, subtilnimi detajli. Čudovit plamen zahvaljujoč tehnologiji Optimyst®.Električni kamin Fyr  je prava inovacija na področju električnega atmosferskega kamina. Ta kamin je primeren: od majhnih stanovanj do velikih javnih in gostinskih prostorov. Učinek ognja ustvarja živahni plamenček iz pare, ki se dvigajo iz središča kamina. Luksuzne zgornje plošča je na voljo z različnimi zaključki lesa. Poleg tega lahko prilagodite višino plamena.
  • Dizajn, končna obdelava in videz Premium kakovosti.
  • Enostavno polnjenje rezervoarja za vodo, ki ponuja pribl. 8-10 ur delovanja.
  • Časovnik 24/7 zagotavlja visoko prilagodljivost, vsak dan v tednu je mogoče nastaviti posebej.
  • Uživajte v ambientu plamenov z ali brez gretja čez vse leto.