Električni kamini

/Električni kamini
 • Električni kamin Strata Električni kamin Strata
  Električni kamin Strata se lepo ujame v modern minimalistični ambient. Ta eleganten kamin uporablja tehnologijo Revillusion™.Revillusion® predstavlja povsem nov pogled na področju kaminov in ustvarja nove standarde za električne kamine. Jasen pogled skozi plamena, ki so enaka pravemu ognju ter opečnata notranjost kamina daje pridih običajnega kamina na drva. Uživajte v popolnem videzu in toplini kamina, ki je točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali. Izberite Revillusion®; očitno boljši kamin.Električni kamin Strata je dodatno opremljen z grelcem moči 2000 vatov. 
 • Električni kamin Sherwood Električni kamin Sherwood
  Električni kamin Sherwood se lepo ujame v modern minimalistični ambient. Ta eleganten kamin uporablja tehnologijo Revillusion™.Revillusion® predstavlja povsem nov pogled na področju kaminov in ustvarja nove standarde za električne kamine. Jasen pogled skozi plamena, ki so enaka pravemu ognju ter opečnata notranjost kamina daje pridih običajnega kamina na drva. Uživajte v popolnem videzu in toplini kamina, ki je točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali.Električni kamin Sherwood je dodatno opremljen z grelcem moči 2000 vatov. 
 • Električni kamin Haydn Električni kamin Haydn
  Električni kamin Haydn s svojo klasično obliko prilega v vsak ambient. Kamin Haydn uporablja tehnologijo Revillusion™.Revillusion® predstavlja povsem nov pogled na področju kaminov in ustvarja nove standarde za električne kamine. Jasen pogled skozi plamena, ki so enaka pravemu ognju ter opečnata notranjost kamina daje pridih običajnega kamina na drva. Uživajte v popolnem videzu in toplini kamina, ki je točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali. Izberite Revillusion®; očitno boljši kamin.Električni kamin Haydn je dodatno opremljen z grelcem moči 2000 vatov. 
 • Električni stenski kamin Trivero 180 Stenski električni kamin Trivero 180
  Električni stenski kamin Trivero 180 je široko zasnovan kamin, širina 1,80 m. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika.Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Električni stenski kamin Trivero 130 Stenski električni kamin Trivero 130
  Električni stenski kamin Trivero 130 je široko zasnovan kamin. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika.Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • stenski električni kamin Toluca Stenski električni kamin Toluca
  Toluca Deluxe je sodoben stenski električni kamin z vgrajenim zvočnikom Bluetooth. Uživate lahko  v zvoku prasketanja ognja ali izberete svojo lastno glasbo. Toluca ustvari osupljiv ambient  - tako, da združi realistične, barvno spreminjajoče se Optiflame efekte in ujemajočo se barvno ozadje.Optiflame je najbolj priljubljen  električni efekt plamena in ga lahko najdemo v širokem izboru naših kaminov. To je edinstvena, patentirana tehnologija za ustvarjanje realističnega plamena iz električnega vira.Dno kurišča lahko napolnite s prozornimi akrilnimi diamanti in izbirate med štirimi barvami žarenja (LED svetilo), ki ga lahko s pritiskom na gumb spremenite v rdečo, oranžno, modro ali zeleno barvo ali pa preprosto nastavite tako, da se samodejno spreminja.Za  hladne večere lahko vključite močan 2kW toplotni grelec, ki ga je mogoče regulirati tudi s termostatom.
 • Stenski električni kamin SP16 Stenski električni kamin
  SP16 je sodobno oblikovan stenski električni kamin z realističnim efektom plamena Optiflame in žarečimi drvi. Optiflame je najbolj priljubljen  električni efekt plamena in ga lahko najdemo v širokem izboru naših kaminov. To je edinstvena, patentirana tehnologija za ustvarjanje realističnega plamena iz električnega vira.Za  hladne večere lahko vključite močan 2kW toplotni grelec.
 • Električni stenski kamin Redway Električni stenski kamin Redway
  Električni stenski kamin Redway prepriča z funkcionalnostjo in dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom. Okvir je črne barve z visokim sijajem.
 • Stenski električni kamin Nissum Stenski električni kamin Nissum
  Električni stenski kamin Nissum S prepriča z funkcionalnostjo in dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom. Nissum je pravi vrhunec v vsaki sobi. Okvir je črne barve z visokim sijajem.
 • Stenski električni kamin Nissum S Stenski električni kamin NIssum S
  Električni stenski kamin Nissum S prepriča z funkcionalnostjo in dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom. Nissum je pravi vrhunec v vsaki sobi. Okvir je črne barve z visokim sijajem.
 • Stenski električni kamin Nissum Električni stenski kamin - Nissum
  Električni stenski kamin Nissum prepriča z funkcionalnostjo in dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom. Nissum je pravi vrhunec v vsaki sobi. Okvir je črne barve z visokim sijajem.
 • Električni kamin Verdi Električni kamin Verdi
  Električni kamin Verdi pričara prijetno vzdušje z svojim brezčasnim dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom, ki ni zaprt s steklom in tako pričara pristonost imitacije ognja in dima.