• električni kamin
  Ta čudovit električni kamin je prava paša za oči, za vašo dnevno sobo. Ob njem lahko iz obeh strani uživate ob pogledu na električni 3D ogenj, saj se lahko uporabi tudi kot razdelilnik prostora. Ob namestitvi hrbtišča pa ga preprosto postavite ob steno. Res je nekaj posebnega. Na kamin lahko postavite tudi srebrno cev (služi le optičnemu namenu), ki daje imitacijo dimnika. Glede na svojo velikost je idealen tudi za velike prostore v barih, restavracijah...
 • Električni kamin Cadiz ima ravne linije in preprosto obliko, ki se prilega v vsak ambient.
 • Električni kotni kamin Cadiz Corner električni kamin
  Kotni električni kamin Cadiz Corner je idealna rešitev tudi za manjše prostore, saj ga lahko postavite v vsak kot.
 • Kotni električni kamin Kos
  Kotni električni kamin Kos Corner je idealna rešitev tudi za manjše prostore, saj ga lahko postavite v vsak kot. Eleganten videz poudari ohišje iz fozilnega poliranega kamna v kremno beli.
 • Električni kamin Kos prinaša domačnost v vaš bivalni prostor. Eleganten videz povdari ohišje iz MDF ali fozilnega kamna.
 • Ukrivljen dizajn električnega kamina Kreta je povsem prepričljiv in naredi prekrasen izgled vašega ambienta.
 • Električni kamin Kreta Mini (je manjša različica kamina Kreta), ki ga lahko zaradi čistih linij in tankega dizajna elegantno integrirate v vsak bivalen prostor. Dizajn kamina Kreta Mini je povsem prepričljiv in naredi prekrasen izgled vašega ambienta.
 • električni kamin lasize električni kamin
  Električni kamin Lasize ni samo romantičen kamin je tudi čarobni del ambienta, ki pritegne poglede tudi brez ognja, kot prava mojstrovina notranje opreme. Zaradi svojih štirih koles lahko Lasize hitro premaknete iz enega kraja na drugi in se zato lahko uporabi na različnih mestih v stanovanju. Ob imitaciji ognju lahko uživate na obeh straneh kamina, saj nima zadnje stene, ki bi preprečevala pogled. Zaradi tega se lahko Lasize uporablja tudi kot razdelilnik prostora.
 • Kamin Louis XIV je prava klasika z brezčasnim čarom. Ohišje je izdelano iz visoko kakovostnega grajskega kamna.
 • Lucca je fascinacija za vsako oko. S svojo skoraj umetniško obliko spreminja dnevno sobo v lepo atrakcijo. Zagotavlja odlično sproščeno vzdušje ob ognju brez umazanije. Električni kamin Lucca je stenski kamin s sodobnim slogom, ki ga je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom.
 • Elektrini kamin Moorefield
  Električni kamin Moorefield navdušuje s svojo preprosto eleganco. Ohišje je iz  MDF-a v kremno beli barvi ter tako s tridimenzionalnim plamenom ustvarja prijetno atmosfero. Kamin vas vabi k sprostitvi in počitku po dolgem in napornem dnevu. Kamin je opremljen  z Opti-myst 3D plamenom in grelcem. Učinek plamena in ogrevanja lahko neodvisno vključite in izključite preko daljinskega upravljalnika z zmogljivostjo ogrevanja  1000 / 2.000 W. Tako se lahko uporabi kot prehodni ogrevalni sistem v hladnih mesecih.
 • električni kamin
  Visoko kakovostni električni kamin Nero je narejen iz poliranega fosilnega kamna, ki izgleda kot marmor. Kamen je vezan na trdno MDF jedro, tako da zmanjša težo kamina. Nero se harmonično ujema s svojo brezčasno in elegantno obliko v vsak moderen ambient, ter pričara prijetno ozračje.

Title