• Revillusion® predstavlja povsem nov pogled na področju kaminov in ustvarja nove standarde za električne kamine. Jasen pogled skozi plamena, ki so enaka pravemu ognju ter opečnata notranjost kamina daje pridih običajnega kamina na drva. Uživajte v popolnem videzu in toplini kamina, ki je točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali. Električni vložek je dodatno opremljen z grelcem moči 2000 vatov.  
 • kaminski električni vložek L
  Kaminski vložek Juneau je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico. Kaminski vložek L delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • Električni vložek 250 Električni vložek 250
  Kaminski vložek 250 je najmanjši v seriji vložkom z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Presenetljivo enostavna je tudi za namestitev v skoraj vsak prostor in interier, zahteva le vtičnico in periodično polnjenje vode. V mizo, regal, predalnik ...? Pustite domišljiji prosto pot in uživajte ob gledanju tega neverjetnega plamena!
  • Zaradi svoje majhnosti ga lahko postavimo na skoraj vsako mesto v domu.
  • Idealen za vgradnjo v pohištvo, delovne plošče in druge dekorativne elemente.
  • Rezervoar za vodo, ki omogoča enostavno polnjenje z vodo. Eno polnjenje zdrži približno 5-6 ur imitacije plamena.
  • Ta model lahko nadgradimo z drvi.
 • električni kamin kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC500L je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst, LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.
 • kaminski vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC500M je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena. Kaminski vložek OMC500M delujejo na osnovi filtrirane vode. Z 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC500M lahko priključite na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja. Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC1000L je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst, LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kaminski vložek OMC1000L delujejo na osnovi destilirane vode. Z dvema rezervoarja po 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC100L lahko priključite tudi na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja. Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod. Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena.
 • kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC1000M je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (LED diod) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Tehnologija ponuja možnost, da povežete več enot skupaj. To omogoča, da ustvarite neskončno linijo plamena. Kaminski vložek OMC1000M delujejo na osnovi filtrirane vode. Z dvema rezervoarja po 2,2 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. OMC1000M lahko priključite na zunanji rezervoar vode in tako povečate čas neprekinjenega delovanja. Za prasketanje ognja poskrbi integrirana avdio enota skrita znotraj ohišja vložka. Prav tako so kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • električni vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek Juneau je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst in LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico. Kaminski vložek Juneau delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod.
 • Električni vložek Juneau xl kaminski vložek
  Kaminski vložek Juneau XL je revolucionarni model, ki daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opty-Myst in LED diod integriranih v umetnih drvih, katere pričarajo naravni efekt žarenja drv. Kaminski vložek Juneau XL delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so vgradni kamini enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod. Kaminski vložek lahko vgradite, kamor koli želite npr.: regali, polico, v steno… Tukaj domišljija ne pozna meja – potrebuje le električno vtičnico.
 • električni vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC600LL je revolucionarni model najnovejših električnih kaminskih vložkov, ki dajejo iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima. Kaminski vložek OMC600LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • kaminski vložek kaminski vložek
  Kaminski vložek OMC400LL je revolucionarni model najnovejših električnih kaminskih vložkov, ki dajejo iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (halogenske žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima. Kurišče je odprto, tako da še bolj poudari pristnost imitacije ognja in dima – resnično mistično! Kaminski vložek OMC400LL delujejo na osnovi navadne vode. Z le 1,7 litra vode delujejo od 10 do 12 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Prav tako so električni kaminski vložki enostavni za uporabo, imajo daljinsko upravljanje in jih je možno namestiti praktično vsepovsod – potrebna je le bližina navadne električne vtičnice.
 • kaminski vložek Kaminski vložek
  Kaminski vložek Silverton je idealen model, če želite vaš obstoječi klasičen kamin na drva spremeniti v sodoben kamin brez saj in dima. Silverton daje iluzijo pravega ognja in dima z uporabo patentirane 3-D tehnologije Opti-Myst, LED diode integrirane v umetnih drvih pa pričarajo naravni efekt žarenja drv. Delujejo na osnovi destilirane vode. Z le 1,3 litra destilirane vode delujejo od 8 do 10 ur in pri tem ustvarjajo neverjeten 3-D efekt naravnega ognja in dima. Sivlerton ima dve stopnji vklopa: na stopnji 1 je vključeno žarenje drv, na stopnji 2 je ustvarjen 3D ogenj in dim z žarjenjem drv.

Title