• Vgradni električni kamin Vivente Vgradni električni kamin Vivente
  Raziščite novo generacijo luksuznih vgradnih električnih kaminov Vivente.  Vgradni električni kamin Vivente ja na voljo v 3. dolžinah: 750, 1000 in 1500 mm. Vivente omogoča vgradnjo na 3 različne načine: enostransko (vgradnja v steno), dvostransko (kotna vgradnja) ali tristransko, ki omogoča prelep panoramski pogled na plamen. Vivente omogoča, da prostor napolnite z barvami, ki jih imate radi. Prinesite svoj osebni slog kaminu tako, da prilagodite barve treh ločenih con: plamen, žareča tla in osvetlitev drv. Smolasti hlodi in živi kristali prinašajo najbolj spektakularen videz ognju. Piko na i pa naredi integrirana avdio enota, ki ustvari efekt prasketanje plamena. Popoln nadzor nad kaminom prevzemate s aplikacijo na telefonu, kjer lahko nastavljate od jakosti gretja do različnih barvnih odtenkov. Izbirate lahko tudi med 4 različnimi ozadji oziroma hrbtišča, ter samostojno postavitvijo drv, kristalov in prahu, ki ustvarjajo osupljiv sijaj ob kaminu.
 • Vgradni električni kamin Trivero 130 Vgradni električni kamin Trivero 130
  Vgradni električni kamin Trivero 130 je široko zasnovan kamin. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika. Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo. Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, lahko pa ga upravljate tudi z aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti na pametni telefon (IOS in Android).
 • Električni kamin Astro v 4 velikostih vam omogoča, da prostor napolnite z barvami, ki jih imate radi. Prinesite svoj osebni slog kaminu tako, da prilagodite barve treh ločenih con: plamen, žareča tla in osvetlitev drv. Smolasti hlodi in živi kristali prinašajo najbolj spektakularen videz ognju. Astro predstavlja vgrajen električni sistem toplotnega pretoka. Nastavite stopnjo ogrevanja in uživajte v učinkovitem toplem ambientu brez izpušnih plinov. Prevzemite popoln nadzor nad kaminom z intuitivno in minimalistično daljinsko in brezžično stensko ploščo. Astro lahko namestite na 3 načine:
  • kot stenski element,
  • delno vgrajen v steno,
  • popolno vgrajen v steno.
 • Vgradni ali stenski električni kamin Castello Vgradni ali stenski električni kamin Castello
  Stenski ali vgradni kamin Castello 70 3D daje videz resničnega 3D plamena. Castello se lahko uporablja kot dekorativen kamin in kot dodaten vir ogrevanja. Električni plamen daje iluzijo pravega odprtega kamina, vendar brez njegovih pomanjkljivosti. Castello 70 je zaradi uporabe najnovejše LED tehnike zelo energijsko učinkovit in je dopolnjen z dodatno zmogljivostjo ogrevanja 600 in 1200 W. Kamin Castello 70 ne potrebuje vzdrževanja in ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ta način prikazala plamena daje zelo dobro tridimenzionalno sliko in je zelo primeren za vsakodnevno uporabo. Možno je nastavljati plamen in žarenje drv, tako da svetloba močnejša ali šibkejša. Obdan je z neodsevnim steklom, zaradi česar je podoben plinskemu ognju. Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, lahko pa ga upravljate tudi z aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti na pametni telefon (IOS in Android).
 • Stenski električni kamin
  SP16 je sodobno oblikovan stenski električni kamin z realističnim efektom plamena Optiflame in žarečimi drvi. Optiflame je najbolj priljubljen  električni efekt plamena in ga lahko najdemo v širokem izboru naših kaminov. To je edinstvena, patentirana tehnologija za ustvarjanje realističnega plamena iz električnega vira. Za  hladne večere lahko vključite močan 2kW toplotni grelec.
 • stenski električni kamin Toluca Stenski električni kamin Toluca
  Toluca Deluxe je sodoben stenski električni kamin z vgrajenim zvočnikom Bluetooth. Uživate lahko  v zvoku prasketanja ognja ali izberete svojo lastno glasbo. Toluca ustvari osupljiv ambient  - tako, da združi realistične, barvno spreminjajoče se Optiflame efekte in ujemajočo se barvno ozadje. Optiflame je najbolj priljubljen električni efekt plamena in ga lahko najdemo v širokem izboru naših kaminov. To je edinstvena, patentirana tehnologija za ustvarjanje realističnega plamena iz električnega vira. Dno kurišča lahko napolnite s prozornimi akrilnimi diamanti in izbirate med štirimi barvami žarenja (LED svetilo), ki ga lahko s pritiskom na gumb spremenite v rdečo, oranžno, modro ali zeleno barvo ali pa preprosto nastavite tako, da se samodejno spreminja. Za  hladne večere lahko vključite močan 2kW toplotni grelec, ki ga je mogoče regulirati tudi s termostatom.
 • Stenski električni kamin Nissum Stenski električni kamin Nissum
  Električni stenski kamin Nissum S prepriča z funkcionalnostjo in dizajnom. Opremljen je s patentiranim Opti-Myst 3D električnim vložkom. Nissum je pravi vrhunec v vsaki sobi. Okvir je črne barve z visokim sijajem.
 • Električni stenski kamin Trivero 180 Stenski električni kamin Trivero 180
  Električni stenski kamin Trivero 180 je široko zasnovan kamin, širina 1,80 m. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika. Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • Električni stenski kamin Trivero 130 Stenski električni kamin Trivero 130
  Električni stenski kamin Trivero 130 je široko zasnovan kamin. LED tehnologija zagotavlja izjemno realističen prikaz ognja, ki je prava paša za oči. Delovanje kamina lahko upravljate preko zaslona na dotik ali preko daljinskega upravljalnika. Trivero se lahko uporablja za dodatno ogrevanje (1400 W toplotne moči), ali pa ga uporabljate zgolj za dekoracijo.
 • električni kamin
  Moderni stenski kamin Quito je delo industrijskega oblikovalca Hansa Daaldera. Quito je kompakten stenski kamin, ki pride do izraza v manjših prostorih.
 • Lucca je fascinacija za vsako oko. S svojo skoraj umetniško obliko spreminja dnevno sobo v lepo atrakcijo. Zagotavlja odlično sproščeno vzdušje ob ognju brez umazanije. Električni kamin Lucca je stenski kamin s sodobnim slogom, ki ga je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom.
 • Stenski kamin Nova je prava izbira za interier vaše dnevne sobe. Kompakten model Nova je preprost za montažo in zagotavlja prijetno atmosfero. Električni kamin Nova je stenski kamin s sodobnim slogom, ki ga je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom.

Title