USTVARITE PRIJETNO ATMOSFERO

Električni kamini

KOLEKCIJA

KAMINSKI VLOŽKI

VGRADNI KAMINI

ELEKTRIČNI KAMINI

NOVO:

Izjemni vgradni električni kamin!

  • Dobavljiv je v 3 dolžinah: 125 cm, 157 cm in 188 cm.
  • Steklo od roba do roba ponuja brezhiben panoramski pogled na plamene,
  • Možnost izbire vgradnje: 1, 2 ali 3-stranski pogled, z možnostjo povezovanje več enot skupaj.
  • Okrašen je z odsevnimi akrilnimi kamni in drvi, ki jih je mogoče osvetliti v različnih barvah.

Izberite najbolj primerno rešitev za vaš ambient!

Izbirate lahko med neomejenimi možnosti, da prilagodite električni kamin vašim željam in idejam. Brez zahtevne napeljave in dimnika vam dajemo neomejene možnosti pri zasnovi katere koli oblikovalske ideje v realnost.

REŠITVE

Preobrazba kamina v električni kamin

PREOBRAZBA KAMINA NA DRVA

Vas je začelo motiti neprestano nalaganje drv in čiščenje pepela? Vaš tradicionalni kamin preprosto pretvorite v električni kamin. Vse kar morate storiti je, da v kurišče vstavite enega izmed za ta namen pripravljeni kaminski vložek na elektriko.

Prenova stanovanja

PRENOVA STANOVANJA

Prenavljate in bi radi v vaš prostor vključili tudi kamin? Preprosto izberite enega izmed naših vgradnih kaminov na elektriko in jih vgradite – brez napora in nereda, ki ga prinašajo zahtevne instalacije. Zaradi tega so izredno primerni tudi za vse visoke zgradbe (stanovanjske bloke, stolpnice, hotele…), kjer priklop na dimnik ali druge strukture v večini ni mogoč.

Notranje oblikovanje

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Si predstavljate, da lahko ustvarite kamin, kjerkoli si želite in to brez omejitev z montažo dimnika ter drugimi zahtevnimi instalacijami? Z neverjetno preprostostjo lahko ustvarite osupljiv kamin. Prepustite se domišljiji in ustvarite svojo lastno mojstrovino brez naporov. Izbirate lahko med številnimi vgradnimi kamini in kaminskimi vložki na elektriko.

Opremljanje stanovanja

OPREMLJANJE STANOVANJA

Opremljate stanovanje, hišo ali poslovni prostor in želite vaš prostor narediti bolj razburljiv, topel ter ga opremiti kaminom? Potem vam predlagamo, da si ogledate našo kolekcijo električnih kaminov, ki bodo vašemu prostoru dali še dodatno dekorativno funkcijo.

INSPIRACIJA

Iz našega bloga

Zadnje novice