KOLEKCIJA

Električni kamini

Ponujamo vam širok izbor vrhunskih električnih kaminov. Izbirate lahko med različnimi ohišji, različnimi kaminskimi vložki in vgradnimi kamini na elektriko.

Pri električnih kaminih gre za imitacijo gorenja ognja. Imitacijo gorenja ustvarjajo različna svetlobna telesa, zrcala, tekstil,itd. Električni kamini lahko delujejo tudi brez gretja. Najnovejši električni kaminski vložki delujejo na principu osvetljene vodne pare in LED tehnologije – gre za do sedaj najbolj realističen prikaz ognja in dima z 3D efektom.

Električni kamin lahko naročite v kompletu (ohišje in električni vložek) ali pa se odločite samo za električni kaminski vložek in ga vgradite po svoji želji.

Kaminski vložki

Z kaminskimi vložki lahko z neverjetno preprostostjo ustvarite osupljiv kamin. Prepustite se domišljiji in ustvarite svojo lastno mojstrovino brez naporov. Izbirate lahko med številnimi vložki na elektriko.

Vgradni kamini

Ustvarite si svoj stenski kamin na elektriko z enim izmed naših vgradnih kaminov. Ta vam omogočajo, da ga vgradite v steno, predelno steno, regal, …

električni kamini

Na voljo so vam številni kompletni kamini z ohišji, od klasičnih oblik, do modernih prostostoječih, stenskih ter takšnih, ki so odprti iz obeh strani. Ponujamo vam nenehno razvijajočo se kolekcijo izjemnih električnih kaminov, ki bodo preoblikovali vaš dom in ogreli vaše srce.