Kaminski vložek Revillusion log set 20

Revillusion® predstavlja povsem nov pogled na področju kaminov in ustvarja nove standarde za električne kamine. Jasen pogled skozi plamena, ki so enaka pravemu ognju ter opečnata notranjost kamina daje pridih običajnega kamina na drva. Uživajte v popolnem videzu in toplini kamina, ki je točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali.

Električni vložek je dodatno opremljen z grelcem moči 2000 vatov.

 

Opis

Tehnologija Revillusion ponuja neverjetno globino, osupljiv realistični plamen čez dan ali noč in prilagoditev, ki vsakemu posamezniku omogoča, da kamin prilagodi svojim edinstvenim željam.

Pošlji povpraševanje

Želim več informacij o proizvodu in ceni …

  Glavne prednosti

  Tehnologija plamena Revillusion®: Plameni so večji, svetlejši in bolj naključni ter prihajajo iz dekorativnih drv.

  Plošča s plameni Mirage ™: Delno mat akrilna plošča je veliko boljša od ogledala, saj prikazuje le bleščeče plamene brez odsevov.

  ThruView ™ celovit dizajn: Jasen pogled skozi plamene do hrbtne strani opečnega zidu kamina za bolj pristno doživetje.

  Prilagoditev svetlobe ognjišča: Prilagodite sij svetlobe v ognjišču glede na vaše razpoloženje z izbiro toplih odtenkov, na voljo tudi z nočno funkcijo.

  Povečanje jakosti barv: Prilagodite odsev dna ognjišča na rdečo ali modro barvo.

  Realogs® Plus: Polno rešeto (ognjišče) okrasnih drv v naravni velikosti pravih drv, poravnanih tako, da zagotavljajo večjo globino.

  Popolnoma opečnato ozadje kurišča: 270-stopinjska postavitev opeke na »ribjo kost« z naravnimi oznakami saj, za pristen videz podnevi in ponoči;

  Svetlost in utrip plamenov: Nastavite svetlobni nivo, ki ustreza prostoru in izberite učinek utripanja za izboljšano svetlobo ognja.

  Senzor za svetlobo v prostoru: Samodejno prilagodi žarenje v kaminu, ki ustreza svetlobi v prostoru podnevi ali ponoči.

  Hitra in enostavna namestitev: Preprosto postavite v prilagojen okvir, priključite in postopek je končan – brez montaže odzračevanja, postavitve dimnika, plinskih linij ali varnostnih zaslonov.

  Primarna toplota: Možnost uporabe samo funkcije gretja –  uporaba kot del načrta za ogrevanje; deluje tudi brez efekta plamena in se lahko deaktivira.

  Celoletni plameni: Uživajte v edinstvenem čaru kamina 365 dni na leto z uporabo plamenov tudi brez vklopljene funkcije gretja.

  Direktni priključek: Zasnovan je za povezavo na 220 voltov s klasično vtičnico ali direkten priklop (na voljo je dodatni priključni komplet).

  Nizkoogljični odtis: Najbolj trajnostna varianta kamina; brez emisij in 100% učinkovit.

  Pošlji povpraševanje

   Title