ZAKAJ IZBRATI ELEKTRIČNI KAMIN?

Z napredkom tehnologije kamini niso več samo vir toplote. Ampak so postali osrednja točka ambienta. Električni kamini so postali priljubljena alternativa tradicionalnim kaminom na les, premog ali plin. Zaradi svoje preproste uporabe, enostavnega vzdrževanja in možnosti namestitve v vsak prostor so postali priljubljeni izbor pri ustvarjanju prijetnega vzdušja in dodajanju toplote v prostorih. Z električnimi kamini lahko uživate v vsem udobju in lepoti ognja čez vso leto.

PREDNOSTI ELEKTRIČNIH KAMINOV

Brez emisij

Električni kamini so edina možnost za ničelne emisije in porabo nič goriva. So 100 % ogljično nevtralni, saj so najbolj zelena možnost kaminov.

Različni slogi

Obstaja več vrst električnih kaminov:

Enostavna namestitev

Električni kamin ne potrebuje prezračevanja, za razliko od kaminov na plin ali drva, ki zahtevajo prezračevanje. To pomeni, da je električni kamin mogoče namestiti skoraj povsod.

Najbolj realističen plamen

Ponujamo kar nekaj najbolj realističnih kompletov kaminov med vsemi električnimi kamini na trgu. Ena izmed najbolj prepričljivih imitacij je prav gotovo tehnologija Opti Myst. Uporablja ultrazvočno tehnologijo za ustvarjanje nežne meglice, s katero ustvari najbolj prepričljiv efekt ognja in dima. Ogenj je prikazan s projekcijo svetlobe (led žarnice) v nežno vodno paro, katera osvetljena daje občutek 3D ognja in dima.

UČINKOVITO OGREVANJE

Električni kamini so odlična možnost za alternativne vire toplote. Mnogi električni kamini vam omogočajo nadzor nad toploto v prostoru namesto ogrevanja celotnega doma. Večina električnih kaminov je opremljena s časovnikom in vgrajenimi funkcijami za samodejni vklop in izklop. Prav tako lahko uporabite termostat, ki vam pomaga zagotoviti še več nadzora in udobja.

Električni kamin ponuja možnost namestitve kamor koli, saj ni potrebno prezračevanje in nima drugih omejitev pri postavitvi ali vgradnji.

2023-08-09T12:55:00+02:000 Comments

Deli naprej, Izberite vašo najljubše omrežje!

About the Author:

Leave A Comment

Title